Σύνθεση : Pinot Noir 100 %
Έδαφος : Μαρνές Αργιλοκάλκης
Υψόμετρο : 250 - 320 μέτρα
Έκθεση : Νότος-Νοτιοδυτικά
Συγκομιδή : Χειρονακτική, Σεπτέμβριος
Καλλιέργεια : Υπεύθυνη αμπελοκαλλιέργεια
Οινοποίηση : Συνδυασμός pinot noir σε εκχύλιση και παραδοσιακή οινοποίηση, ωρίμανση σε ανοξείδωτες δεξαμενές.
Παλαίωση : 18/24 μήνες
Δοσολογία : 6 g/l
Φιάλες : 0,75 l / 0,375 l
Γευσιγνωσία :
Φωτεινό χρώμα, ροζ-πορτοκαλί απόχρωση, νότες
μικρών φράουλων και άγριων μούρων.
Γαλλική σαμπάνια για το καλοκαίρι, ιδανική για απεριτίφ ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή.
Για να εκτιμήσετε την πολυπλοκότητά του, σερβίρετε μεταξύ 8° C και 10° C.
Ροζέ Κρασί
100% Γκρανάς. Χρώμα: Λαμπερό κερασί. Κρυστάλλινο. Άρωμα: Στη μύτη, βρίσκουμε τα τυπικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας Γκρανάς Pagos de Araiz. Τα γλυκά κόκκινα φρούτα; φράουλα και λεμόνι αναμειγμένα με εκπληκτικές νότες, που θυμίζουν λευκές αχλάδες, ροδάκινα, τριαντάφυλλα και φρούτα λυκίς, προσφέρουν μια αρωματική νότα στην εκρηκτική αίσθηση του αρώματος. Γεύση: Ευχάριστη και γλυκιά. Η παρουσία των κόκκινων φρούτων ξεχωρίζει. Η μέση γεύση είναι μακρά, σταθερή και ζωντανή. Αυτό το ροζέ κρασί είναι γεμάτο όγκο και έχει μια επίμονη επίγευση; δεν θα θέλετε να σταματήσετε να το πίνετε. Σερβίρεται στους 8-20 βαθμούς Κελσίου.
Σκούρο Ροζέ
100% Σιράχ • Σημειώσεις Γεύσης Χρώμα: Πλούσια ρόμπα με έντονο βιολετί χρώμα. Άρωμα: Ώριμα κόκκινα φρούτα με λουλουδάτες βιολετί νότες, μαζί με κομψές καβουρδισμένες, βαλσαμικές και πικάντικες νότες. Αυτό το κρασί είναι πολύπλοκο αλλά ισορροπημένο. Γεύση: Πλήρης, κομψή και βελούδινη, ισχυρή που προσφέρει μια αγκαλιάζουσα αίσθηση πληρότητας. Η επίγευση είναι μακρά και πολύπλοκη με επίμονους ώριμους καρπούς και μπαχαρικά.
τσάντες κρασιού από χαρτί kraft με προστατευτική σφραγίδα 25*10*38 ειδικό προστατευτικό σύστημα για καταστήματα κρασιού κατά της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης μέσα στην τσάντα
Είτε πρόκειται για ράφια κρασιού από μέταλλο, ξύλο, ελεύθερης τοποθέτησης ή τοίχου, εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την παρουσίαση, την άμεση πώληση και την αποθήκευση κρασιών & ποτών.
Η νέα σειρά προϊόντων LL για κρασιά και ποτά εντυπωσιάζει με τον σύγχρονο βιομηχανικό σχεδιασμό και την ευελιξία της. Έτσι, τα σκελετά μας από χάλυβα μπορούν να συναρμολογηθούν γρήγορα και εύκολα. Με την τοποθέτηση πάνελ, ραφιών και επίπλων, δημιουργείται σε χρόνο μηδέν μια ελεύθερη παρουσίαση προϊόντων. Ανακαλύψτε επίσης τα πολυλειτουργικά στοιχεία τοίχου για την ιδανική αποθήκευση κρασιού καθώς και την παρουσίαση κρασιού για οινοποιεία ή αμπελώνες. Η προσφορά μας ολοκληρώνεται με αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης με διάφορα χρώματα και υλικά, καθώς και κατάλληλα αξεσουάρ, καθίσματα και φωτισμό.
Τα πλεονεκτήματά σας σε μια ματιά:
- Μεγάλη ποικιλία από φορείς προϊόντων και επιλογές εξοπλισμού
- Πολλές επιλογές εξατομίκευσης σύμφωνα με τις οδηγίες branding (χρώματα, υλικά κ.λπ.)
Ιστορία: Αυτή η ιδιοκτησία ανήκει στην οικογένεια Λασάν από 3 γενιές. Σήμερα, ο Νικολάς προεδρεύει της τύχης αυτής της ιδιοκτησίας στο Λυσάκ και Λαλάντ ντε Πομερόλ. Βρίσκεται βόρεια του Λυσάκ στην ανατολική πλευρά του τμήματος της Γκιρόντ.
Ποικιλίες: 80% Μερλό, 15% Καμπερνέ Σαβινιόν και 5% Καμπερνέ Φρανκ
Οινοποίηση: Πράσινες συγκομιδές και βιώσιμη οινοποίηση για να σεβαστούμε τη φύση και να χρησιμοποιήσουμε βιολογικά συστατικά.
Ωρίμανση: 12 έως 14 μήνες σε δεξαμενές και σε βαρέλια από δρυ για το 1/3 του όγκου.
Γευσιγνωσία: Ωραίο σκούρο πορφυρό χρώμα, βαθύ πολύπλοκο και πλούσιο άρωμα με νότες από γλυκά μπαχαρικά και μπριός που συνδυάζουν τις μυρωδιές από μαύρα φρούτα. Η γεύση είναι στρογγυλή, ισχυρή με μια τανική εξέλιξη.
Σχόλιο
Το Château Le Bruilleau είναι μια οικογενειακή ιδιοκτησία εδώ και τέσσερις γενιές, διευθυνόμενη από τους Nadine και Serge Bedicheau, του οποίου το αμπέλι καταλαμβάνει περισσότερα από δέκα στρέμματα αμπελιών, εκ των οποίων 2 στρέμματα λευκά, στην ονομασία Pessac-Léognan, στην περιοχή του Μπορντό. Στο Château Le Bruilleau, οι συγκομιδές είναι χειρονακτικές και όλα τα αμπέλια λαμβάνουν την καλύτερη φροντίδα. Η ωρίμανση των κόκκινων κρασιών του κτήματος διαρκεί τουλάχιστον 12 μήνες. Μικρή εκμετάλλευση μέσα στους μεγάλους τομείς της ονομασίας Pessac-Léognan, τα κρασιά του Château Le Bruilleau διακρίνονται τακτικά από τον τύπο για την ποιότητά τους.
Γευσιγνωσία
Δυνατός αρωματικός χαρακτήρας από ώριμα κόκκινα και μαύρα φρούτα, νότες δέρματος και κέδρου, γεμάτο στόμα, με καθαρά τανίνες, καλά παρούσες και ωραία διάρκεια. Έχει χαρακτήρα.
Ποικιλίες: Merlot (52%), Cabernet Sauvignon (48%)
Παραγωγός: Οικογένεια Bédicheau στο Saint-Médard-d'Eyran (33650)
Μορφές και συσκευασίες: Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6 - 2018
{"Dégustation":"Αυτό το Château Brown θα σας εκπλήξει με το έντονο μπουκέτο του, καθώς και με νότες μπαχαρικών, ξηρών καρπών και φρέσκων φρούτων. Θα συνοδεύσει υπέροχα τα κόκκινα κρέατα και τα μαλακά τυριά σας.","Commentaire":"Το Château Brown, πρώην Château Barrière, οφείλει το όνομά του σε έναν πλούσιο έμπορο κρασιών σκωτσέζικης καταγωγής: τον John Lewis Brown. Το 1884, το Château Brown κερδίζει το πρώτο του χρυσό μετάλλιο στην Παγκόσμια Έκθεση του Άμστερνταμ. Σταδιακά, το Château χάνει τη λάμψη του καθώς πολλές οικογένειες διαδέχονται η μία την άλλη στην ηγεσία του. Το 1994, ο Bernard Barthe (επιχειρηματίας της βιομηχανίας σιτηρών) γίνεται ιδιοκτήτης του κάστρου, το οποίο γνωρίζει μια αναγέννηση και σημαντικές επενδύσεις τόσο στους αμπελώνες όσο και στο κελάρι, και στη συνέχεια πωλείται το 2004 στις οικογένειες Mau και Dirkzwager. Ο Jean Christophe Mau προάγει το Château Brown τη δεκαετία του 2000, κερδίζοντας τις εντυπώσεις των κριτικών της διεθνούς τύπου.","Cépages":"Κυριότερες ποικιλίες: Cabernet Sauvignon (55%), Merlot (40%), Petit Verdot (5%)","Producteur":"Παραγωγός: Οικογένεια Mau στο Léognan (33850)","Formats et conditionnements":"Μορφές και συσκευασίες: Φιάλη (75cl) - Ξύλινη κούτα των 6 - 2015"}
Η οικογένεια Dassault, παθιασμένη πρωτοπόρος της αεροναυπηγικής βιομηχανίας, των νέων τεχνολογιών και των αγορών τέχνης, ενδιαφέρθηκε πολύ νωρίς για τα μεγάλα κρασιά.
Ο Marcel Dassault, οραματιστής βιομήχανος, απέκτησε το Château Couperie το 1955 με μια "έκρηξη καρδιάς". Μετονόμασε την ιδιοκτησία στο όνομά του και κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να την καταστήσει ένα αναγνωρισμένο Grand Cru. Η ιδιοκτησία βλέπει την ποιότητα της παραγωγής κρασιών της να προοδεύει χρόνο με το χρόνο. Το 1969, με την αναγνώρισή του ως Grand Cru Classé, το Château Dassault αποκτά την πραγματική του διάσταση.
Διάσημη συνταγή από τη Νορμανδία, το "44" συνδυάζει τις γεύσεις του πορτοκαλιού και του καφέ, μαλακωμένο από την παρουσία μιας αυθεντικής λοβού βανίλιας από τη Μαδαγασκάρη και μια υποβλητική νότα κανέλας..
Κατάσταση:Νέο προϊόν
Χώρα:Γαλλία
Περιοχή παραγωγής:Νορμανδία
Ονομασία:Λικέρ με Calvados
Χρονιά:2020
Αλκοόλ:26°
Περιεκτικότητα:50cl
Ανάλυση της παραγγελίας, αποστολή μετά την παραμετροποίηση του δείγματος, καθορισμός του μοντέλου παράδοσης στον πελάτη και μια μεταβλητή περίοδος 30 έως 60 ημερών μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας εκτιμάται για την παράδοση.
Σχόλιο
Οι Τομείς Latrille Bonnin είναι πρωτίστως μια οικογενειακή ιστορία εδώ και 6 γενιές. Από το 1830, εκτείνονται στις κοινότητες Langon και Mazéres, νοτιοανατολικά του Μπορντό, υπό την ονομασία Graves. Μέχρι σήμερα, ο Christophe Bonnin διατηρεί την οικογενειακή παράδοση και διαχειρίζεται τα 50 εκτάρια των Αμπελώνων Latrille Bonnin μαζί με την μικρότερη αδελφή του, Marie-Céline Vuaillat Bonnin, και τη σύζυγό του, Marie-Noelle Bonnin. Δουλεύουν χέρι-χέρι για να εμπλουτίσουν τους Τομείς Latrille Bonnin με πρόοδους στην οινολογία, νέες τεχνικές οινοποίησης, αναζητώντας συνεχώς την καλύτερη ποιότητα στην παραγωγή των κρασιών τους, που είναι πιστοποιημένα με Υψηλή Περιβαλλοντική Αξία (HVE3). Κοινός τους στόχος είναι να δώσουν στους Τομείς Latrille Bonnin μια φήμη και να διατηρήσουν έτσι την οικογενειακή ιστορία.
Ποικιλίες: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc
Παραγωγός: Τομείς Latrille-Bonnin στη Mazères (33210)
Μορφές και συσκευασίες: Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6 - 2020
Ο Χώρος Tastvin προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για μια κάβα κρασιού μεγάλης χωρητικότητας. Διαθέτει ένα σύστημα συναρμολόγησης που επιτρέπει την εγκατάσταση σε λιγότερο από μισή ημέρα. Η αποσυναρμολόγηση θα γίνει με τον ίδιο τρόπο κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης. Ο Χώρος προσφέρει σημαντική χωρητικότητα αποθήκευσης σε σχέση με τον μικρό του όγκο (από 990 έως 4.140 φιάλες ανάλογα με το μοντέλο), χάρη σε μια ειδική μελέτη των ραφιών. Ο Χώρος κατασκευάζεται με τα πιο αποδοτικά υλικά (εσωτερική και εξωτερική δομή αλουμινίου και μόνωση από εξωθημένο πολυστυρένιο). Ο Χώρος εξασφαλίζει την τέλεια συντήρηση και παλαίωση των φιαλών σας, χάρη σε ένα σύστημα κλιματισμού που εγγυάται την ιδανική θερμοκρασία και υγρασία για το κρασί.
ESPACE 900
ESPACE 1900
ESPACE 2900
ESPACE 3900
Μοντέλο
Αριθμός ραφιών
Χωρητικότητα
Διαστάσεις σε εκ. Υ x Π x Β
Μέγιστος αριθμός ραφιών
ESPACE 900
23
990 Φιάλες
205 x 187 x 117
67
ESPACE 1900
47
2040 Φιάλες
205 x 187 x 223
139
ESPACE 2900
71
3090 Φιάλες
Σωλήνας αναρρόφησης και πίεσης τροφίμων
Σωλήνας τροφίμων, κατάλληλος για γαλακτοκομικά προϊόντα, ζωικά και φυτικά λίπη και έλαια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σωλήνας αναρρόφησης και σωλήνας πίεσης.
Ανθεκτικός σε αλκοόλ έως 15%.
Πρότυπο: FDA (CFR 21 §177.2600) / BfR XXI Κατηγορία
Λειτουργική πίεση: 10 bar
Πίεση χώρου: 30 bar
Κενό: 0,9 bar
Εύρος θερμοκρασίας: από -35°C έως μέγιστο +80°C, βραχυπρόθεσμα έως +130°C για καθαρισμό χωρίς πίεση 30 λεπτών
Εσωτερικός σωλήνας: Νιτρίλιο, λευκό, γυαλιστερό, χωρίς γεύση και οσμή
Εξωτερική επένδυση: τροποποιημένο ελαστομερές, μπλε, με σχέδιο υφάσματος
Ενίσχυση: με σπείρα από χάλυβα
Ακτίνα κάμψης: 5 x εσωτερική διάμετρος
Ιστορία: Βρισκόμενο στην καρδιά των πολυτελών λόφων του Σεν-Εμιλιόν, το Château Godeau, μια όμορφη ιδιοκτησία 7 εκταρίων γειτονική με εμβληματικά κτήματα όπως η La Mondotte και η Tertre Roteboeuf, αποκτήθηκε στα τέλη του 2012 από την οικογένεια Florisoone. Το Château Godeau είναι μια αμπελουργική οντότητα που βρίσκεται εξ ολοκλήρου σε έναν από τους υψηλότερους λόφους της ονομασίας Σεν-Εμιλιόν (103μ) στην κοινότητα του Σεν Λωράν ντε Κομπ. Οι ασβεστολιθικοί λόφοι του υποστηρίζουν μια παχιά στρώση αργίλου, επιτρέποντας στο αμπέλι μια εξαιρετική αποστράγγιση και ρύθμιση της υγρασίας.
Ποικιλίες: 90% Merlot, 10% Cabernet Franc
Οινοποίηση: χειρονακτικός τρύγος, παρακολούθηση της οινοποίησης σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές
Ωρίμανση: 18 μήνες σε βαρέλια, εκ των οποίων το 1/3 είναι νέα βαρέλια
Γευσιγνωσία: Σκούρο, έντονο και βιολετί χρώμα. Έντονη, φρουτώδης, ισχυρή και πικάντικη μύτη. Πλούσια γεύση στην επίθεση, αναπτύσσεται πολύ φρουτώδης, νόστιμη με ευγενή υφή και πολλούς καρπούς. Μια σύνθετη επίγευση με περιτυλιγμένα και σάρκινα τανίνες.
Ανάλυση της παραγγελίας, αποστολή μετά την παραμετροποίηση του δείγματος, καθορισμός του μοντέλου παράδοσης στον πελάτη και μια μεταβλητή περίοδος 30 έως 60 ημερών μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας εκτιμάται για την παράδοση.
Ο θρύλος λέει ότι φοινικικά πλοία, παρασυρμένα από τους κανονικούς ανέμους μιας «Θαλάσσιας Βρύσης», αποβιβάστηκαν στην μεσογειακή ακτή τον 6ο αιώνα π.Χ. Έφεραν μαζί τους την τεχνογνωσία της καλλιέργειας της αμπέλου και της οινοποίησης. Συμβουλές για συνδυασμούς φαγητού-κρασιού Για καθημερινά γεύματα με φίλους, ψητά και μεγάλες καλοκαιρινές σαλάτες. Αυτό το λευκό κρασί θα ταιριάξει τέλεια με τα γεύματά σας με ψάρι, όπως ένα φιλέτο γλώσσας ή μια πέστροφα με αμύγδαλα. Θερμοκρασία σερβιρίσματος 2° 6° Να αεριστεί Όχι
[terdézom] blanc παρουσιάζει ένα όμορφο χρυσό φόρεμα με ένα μπουκέτο εξωτικών φρούτων. Μια φρεσκάδα στο στόμα και μια λεπτή ισορροπία μεταξύ οξύτητας και γλυκύτητας. Να απολαύσετε ως απεριτίφ, με σαλάτα, ζυμαρικά, ψάρι και θαλασσινά.
Διαθέτουμε σημαντικούς όγκους για να τροφοδοτήσουμε τις αγορές σας.
Ο CHAMPAGNE Claude PERRARD Brut Blanc de Noirs προέρχεται από μια επιλογή και ένα μείγμα Pinot Noir.
Θα διαπιστώσετε ότι αυτή η cuvée αντιπροσωπεύει την ισορροπία μεταξύ της δύναμης και της φρεσκάδας.
Μπορούμε να θαυμάσουμε το ανοιχτό κίτρινο χρώμα του, ελαφρώς μαργαριταρένιο, που είναι λαμπερό. Επίσης, αναδεικνύεται από μια όμορφη αφριστική ποιότητα με λεπτές φυσαλίδες.
Η μύτη είναι πολύπλοκη με νότες εσπεριδοειδών και εξωτικών φρούτων, εντελώς ασυνήθιστη για ένα Pinot Noir. Συναντάμε επίσης πικάντικες νότες, βανίλια και κανέλα.
Στο στόμα, η επίθεση είναι ζωντανή με αρώματα εσπεριδοειδών και ανανά.
Η φρεσκάδα του Champagne Claude PERRARD Brut Blanc de Noirs θα επιτρέψει να σερβιριστεί ως απεριτίφ με κάθε είδους ορεκτικά.
Επίσης, θα συνοδεύσει τα ψάρια και τα μαριναρισμένα λευκά κρέατα.
Μπορείτε επίσης να το σερβίρετε με ένα επιδόρπιο με βάση τα φρούτα.